Snap

- leipää ja sirkushuveja

Päivittäistä elämäämme rytmittää tauoton tapahtumien ja uutisten virta. Ravintolapäivien, pankkikriisien ja ohjelmistopäivitysten lomassa hämmästelemme jatkuvasti elämän suurimpia kysymyksiä ja käännekohtia. Kuka rakastuu, menee lakkoon - tai kerää valtavan määrän tykkäyksiä?

Snap on spontaanisti reagoiva, mustan huumorin sävyttämä ja älykäs esitys, joka kommentoi ja juhlistaa älylaitekeskeistä elämäämme. Esityksessä sosiaalisen median ilmiöt ja uutiset yhdistyvät improvisoituihin kohtauksiin ja lyhyisiin näytelmiin.

Katsojat voivat lähettää ennakkoon vinkkejä lempi- tai inhokkiuutisista, videoista, blogeista, päivityksistä. Ennen jokaista Snapin esitystä näyttelijät, muusikko ja ohjaaja päivittävät esityksen ja ruotivat ajankohtaisimmat aiheet ja katsojien lähettämät ehdotukset.

Katsojavinkit voi lähettää 14.11.–17.12.2016 aikana Jurkan TwitteriinInstagramiin tai Facebookiin.

Snapissa esiintyy helsinkiläisen Riskiryhmän näyttelijöitä ja muusikoita, mm. Elina Aalto, Tommi Rantamäki, Karoliina Niskanen, Ushma Karnani, Tuomas Hautala, Rosanna Kemppi, Mikko Virtanen ja Annika Poijärvi.

Konsepti: Riskiryhmä ja Hilkka-Liisa Iivanainen
Ohjaus: Hilkka-Liisa Iivanainen
Näyttämöllä: Jokaisessa esityksessä 3-4 Riskiryhmän esiintyjää.
Kuva: Marko Mäkinen

Yleisökeskutelu ti 22.11 esityksen jälkeen Keskustelemassa ohjaaja Hilkka-Liisa Iivanainen sekä Riskiryhmän esiintyjiä.

LIPPUJEN HINNAT
29 € peruslippu
26 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
15 € opiskelijat ja työttömät

Sarjalipulla 23 €. Sarjalippu (92€) tulee ostaa Teatteri Jurkasta ja se oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan esitykseen. Sarjalippu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.