Sijaintisi: Etusivu > YLEISÖTYÖ > #KOTIKRIITIKOIDENPALUU
 

#kotikriitikoidenpaluu

Tervetuloa Teatteri Jurkan #kotikriitikoidenpaluu-kurssille, nyt uuden vetäjän johdolla!


Aika: 14.3.-21.4.2018

Kesto: 8 h + itsenäistä työskentelyä, lisäksi kaksi teatterissa käyntiä

Hinta: 110 €

 

ILMOITTAUDU

 

Teatterikriitikko Matti Tuomela johdattaa kritiikin perusteisiin, mutta pääpaino kurssilla on perinteiden kyseenalaistamisessa ja uuden(laisen) kritiikin tuottamisessa.

Katsomiskokemuksesta raportoimisen sijaan kirjoittajia kannustetaan ottamaan aktiivinen rooli suhteessa esitykseen ja keskustelemaan sen kanssa. Kritiikissä voi kysyä, väittää ja kertoa kokemuksistaan.

Kurssin aikana käydään katsomassa kaksi Jurkan esitystä ja kirjoitetaan niistä julkaistavat kritiikit. Lisäksi osallistujat saavat lukuvinkkejä ja kotitehtäviä. Tapaamiskerroilla luetaan kritiikkejä ja keskustellaan niistä. Kurssi soveltuu sekä kirjoittaville että kirjoittamisesta kiinnostuneille.

Kurssin vetäjänä toimii verkkolehti Mustekalan (mustekala.info) kritiikeistä vastaava päätoimittaja, teatterikriitikko Matti Tuomela. Tuomela on perinteisen kritiikin ohella kiinnostunut kokeilevista kritiikkimuodoista. Hän kirjoittaa pääasiassa Teatteri&Tanssi-lehteen sekä Mustekalaan.

 

Kurssitapaamiset:

ke 14.3. klo 18-20

la 24.3. klo 14-16

la 7.4. klo 14-16

la 21.4. klo 14-16

Esitykset:

pe 16.3. klo 19 Putkinotko-ennakkonäytös

ke 18.4. klo 19 Ylpeys-näytös

 

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat tästä viestin ilmoittautumisen yhteydessä. 

MAKSAMINEN 

Sinulle lähetetään kurssi-ilmoittautumista vastaan lasku sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat kurssipaikkasi. Kurssimaksun voi maksaa myös seuraavilla etuuksilla: Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Pluss sekä Ticket Mind & Body -kortti.  Huom! Etuuksia käytettäessä kurssi on maksettava Teatteri Jurkan toimistossa osoitteessa Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). 

PERUUTTAMINEN 

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tällöin etuuksilla maksettu summa voidaan käyttää vapaavalintaisten teatteriesitysten pääsylippuihin. 

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80%. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista.  Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi tai Teatteri Jurkan toimistossa, Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä.  Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen kurssin alkamista, kurssimaksu peritään kokonaan.